PVV Nieuws

Zwemmen of verzuipen

Zwemmen of verzuipen

De PVV is ook vertegenwoordigd in de gemeente Achtkarspelen. In de regionale krant 'de Feanster' komt iedere week een partij uit de gemeenteraad aan het woord. De PVV is om de acht weken aan de beurt.

Uitslag Provinciale Statenverkiezingen 2019

Kiezers, bedankt!

PVV Fryslân heeft, met dank aan u, 3 zetels weten te behalen!

Wij zijn enorm blij dat we ook de komende periode weer verder kunnen met het vertegenwoordigen van uw geluid. Of het nu gaat over directe democratie, klimaatwaanzin, immigratie of democratische vernieuwing, wij staan er voor u!
Friese cultuursector krijgt niet nog meer geld voor 'legacy': 2 miljoen blijft 2 miljoen

Friese cultuursector krijgt niet nog meer geld voor 'legacy': 2 miljoen blijft 2 miljoen

Het is de Friese cultuursector niet gelukt om voor 2019 bij de provincie extra miljoenen los te weken voor de legacy van LF2018. Het blijft bij 2 miljoen euro.

Waarom ik een hekel heb aan Links

Waarom ik een hekel heb aan Links

Waarom heb je toch zo’n hekel aan links, vroeg mijn nichtje laatst. Zij (leeftijd next generation/millennial) staat in een stad op de kandidatenlijst voor GroenLinks en is ook op Facebook politiek actief. Ik kreeg haar vraag dan ook in het openbaar via Facebook. Het antwoord geef ik hier.

Wilders: ’Kiezer weet precies wat wij willen’

Wilders: ’Kiezer weet precies wat wij willen’

DEN HAAG - Geert Wilders is wekenlang de meest besproken politicus van deze verkiezingen geweest. Hoewel hij lang niet zo veel campagne-activiteiten ondernam als zijn concurrenten, was hij alom aanwezig in de media in binnen- en buitenland. De verkiezingscampagne is voor Geert Wilders (53) ook anders dan voorgaande jaren. Nieuws over lekkende DBB’ers, het clubje agenten dat hem al ruim tien jaar beveiligt, zette voor hem even alles op zijn kop. Inmiddels voelt de PVV’er zich veilig genoeg om weer op pad te gaan, maar het aantal media-optredens is beperkt. Voor De Telegraaf maakte hij wel tijd.

Mei hert, holle en hannen

Mei hert, holle en hannen

Op woensdag 7 september zijn in de Friese Provinciale Staten de uitvoeringsplannen aangaande het cultuur-, sport-, onderwijs- en taalbeleid van de coalitie bestaande uit CDA, VVD, FNP en SP besproken. Tijdens het doorlezen van het zogenoemde “mei hert, holle en hannen”- uitvoeringsplan is ons weer eens heel duidelijk geworden, dat de opvattingen van deze coalitie  toch wel mijlen ver afstaan van die van de Partij Voor De Vrijheid. Een week eerder, tijdens de commissievergadering over dit onderwerp bleek al, dat de overige oppositiepartijen er nog een paar schepjes bovenop doen en er een wedstrijdje van willen maken wie de coalitie qua gulheid en het oprekken van de provinciale taken het beste kan overtreffen. Dat maakt ons als PVV wel erg eenzaam.