Leonie Hummel

Beleidsmedewerker

Maak kennis met Leonie

Net als veel Nederlanders vind ik dat politiek veraf staat van de gewone burger. Hoe kun je er nu voor zorgen dat politiek wat dichterbij komt, dat men zich weer wat meer gehoord voelt, meer betrokken?

Omdat ik na wat rondvragen daar niet echt een duidelijk antwoord op kreeg en ik eigenlijk daarop aansluitend een verzoek kreeg te mogen solliciteren op de vacature: beleidsmedewerker PVV Fryslân, leek mij dit een uitgelezen kans antwoorden te vinden op mijn vragen en de uitdaging aan te gaan waar deze antwoorden er niet waren.

Ik werk inmiddels al een lange tijd voor de Partij voor de Vrijheid en doe dit met zeer veel plezier. Ik denk dat we nog meer kunnen proberen politiek toegankelijker te maken voor de “gewone” burger, door in te zetten op minder ambtelijk taalgebruik en burgers meer en op een andere manier te betrekken bij politieke beslissingen, daarom ben ik voor referenda.

Naast de politiek ben ik actief bij de plaatselijke voetbalvereniging en ben ik samen met mijn man verantwoordelijk voor de opvoeding van onze jongens.

Volg ons op...
Neem contact met ons op via...
PVV Fryslân
Provinciehuis
Tweebaksmarkt 52
8911 KZ Leeuwarden